'NAC Breda moet promoveren voor komst van 'Belgische' versterking

'NAC Breda moet promoveren voor komst van 'Belgische' versterking

Gepubliceerd: vrijdag 6 mei 2016 om 11:49vr 06-05-2016 om 11:49

Mitch Apau staat in de belangstelling van NAC Breda, maar een vertrek naar Noord-Brabant is allerminst zeker. De rechtsback, eerder uitkomend voor RKC Waalwijk en het inmiddels failliete Veendam, speelt nu nog voor het Belgische Westerlo.

Apau ziet een vertrek naar Breda wel zitten, maar stelt wel één belangrijke voorwaarde, zo meldt BN DeStem. De krant uit Breda heeft gesproken met technisch directeur Hans Smulders van NAC en meldt dat Apau enkel komt als NAC promotie weet af te dwingen naar de Eredivisie. NAC hoopt dit via de nacompetitie te bewerkstelligen.

Apau speelde de voorbije seizoenen ook op het hoogste niveau en heeft geen zin in de Jupiler League, zo laat Smulders weten aan het medium. De 26-jarige rechtsback heeft een aflopend contract in België, waardoor NAC hem transfervrij kan overnemen. Naast NAC zou ook rivaal Willem II interesse hebben in hem. Maar voor de Tilburgers geldt hetzelfde als voor de Bredanaars; Eredivisie-voetbal is voor het komend seizoen nog geen zekerheid.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Had jij ooit van Apau gehoord?

Ja
36%
Nee
64%
(446 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws