Streppel laat er geen gras over groeien: Ik pak mijn koffer en ben weg

Streppel laat er geen gras over groeien: "Ik pak mijn koffer en ben weg"

09-05-2016 08:42
8

Willem II moet zich flink zorgen maken. De Tilburgers belandden zondag in de play-offs tegen degradatie, ondanks de 2-3 zege bij Roda JC Kerkrade. Concurrent Excelsior won ook - bij SC Cambuur - met 0-2. En nu is trainer Jurgen Streppel van Willem II het pispaaltje.

Streppel zou niet op en top gemotiveerd zijn. Hij vertrekt na dit seizoen naar sc Heerenveen. Maar Willem II-aanvoerder Jordens Peters kan helemaal niks met die berichten. "Jurgen Streppel is een man die altijd tot op het bot gemotiveerd is", stelt de captain in De Telegraaf.

Streppel zelf weet ook wel beter: "Ik wil vijf mooie jaren afsluiten met handhaving in de Eredivisie. Dat moet ook gebeuren. Er zijn geen excuses voor mij en de ploeg." Er gaan echter geruchten dat Willem II zonder Streppel de play-offs aanvangt. De Tricolores moeten zich dan ook dubbel zorgen maken. "Ik weet daar niks van. En als ze dat willen? Dan moeten ze dat doen. Ik pak mijn koffer en ben weg. De club is belangrijker dan Jurgen Streppel."

In de strijd tegen degradatie wacht eerst Jupiler League-verrassing Almere City FC. Als Willem II dat tweeluik overleeft wacht een confrontatie met FC Eindhoven óf aartsrivaal NAC Breda om één ticket voor de Eredivisie.