ADO-routinier 'helemaal niet bezig' met transfer naar Vitesse: 'Even aan gedacht'

11 mei 2016 om 22:20

ADO Den Haag-routinier Aaron Meijers kreeg afgelopen zomer de kans om naar Vitesse te verkassen. De linkspoot koos er echter voor om zijn contract te verlengen in Den Haag. ADO draaide vervolgens een matig seizoen. Of Meijers nu spijt heeft? 

"Nee, nog steeds niet. Natuurlijk is het teleurstellend, te meer omdat het er nu op lijkt, dat we er waarschijnlijk niet op vooruit zijn gegaan en dat we, zoals het er nu uitziet, zelfs op achteruit zijn gegaan", laat de 28-jarige Meijers weten in gesprek met Haaglanden Voetbal. 

"Dat is wel jammer en daar ben ik ook wel teleurgesteld over, maar ik heb er toch wel vertrouwen in dat er ook voor het nieuwe seizoen genoeg overblijft om voor te spelen."

"Ik ben helemaal niet bezig geweest met Vitesse. Wel heb ik, toen ze in de voorronde van de Europa League tegen Southampton speelden, gedacht: daar had ik ook kunnen staan. Maar voor de rest heb ik er weinig meer aan gedacht en inderdaad, Vitesse heeft ook uiteindelijk een teleurstellend seizoen gehad", besluit Meijers, die dit seizoen dertig competitieduels (één goal) speelde namens ADO.