Brands spreekt onderhandelingen tegen en komt met nieuws over Lestienne

Brands spreekt onderhandelingen tegen en komt met nieuws over Lestienne

14-05-2016 16:47
11

Technisch manager van PSV Marcel Brands weet niets van de interesse van Internazionale in Jeffrey Bruma. De Italianen zouden naar verluidt vijftien miljoen euro willen betalen voor de centrale verdediger. Volgens Brands speelt er niets.

"Die onderhandelingen zijn nul, want ik heb geen contact gehad met Inter", reageert Brands tegenover Sportnieuws. "Ik hoorde net ook dat het in de krant staat. Ze hebben zich in ieder geval niet bij ons gemeld", aldus de technisch manager. Brands sluit echter niet dat uit dat het ooit nog tot onderhandelen komt. "Wij weten op dit moment nog nergens van. Zaakwaarnemers weten vaak wel iets meer."

Dan is er nog Maxime Lestienne. De Belgische aanvaller werd het afgelopen seizoen gehuurd van Al Arabi, maar PSV licht de optie tot koop niet. "We hebben aangegeven dat we hem niet kunnen kopen omdat het bedrag te hoog is en dat zijn salaris boven ons plafond is. Hij heeft een contract in Qatar, dus wij hebben niets te beslissen. De beslissingsbevoegdheid ligt in Qatar en niet bij PSV."