FC Utrecht-emmertje stroomt over: 'Waarom? Wat een rare vraag'

FC Utrecht-emmertje stroomt over: 'Waarom? Wat een rare vraag'

15-05-2016 10:38
6

Tijdens de clash tussen FC Utrecht en PEC Zwolle van zondagmiddag staat plaatsing voor de play-offs op het programma. Erik ten Hag, trainer van de thuisploeg, weigert toe te geven dat de pijp leeg is bij de bekerfinalist. 

Een verslaggever van RTV Utrecht wilde van Ten Hag weten of 'hij er eigenlijk nog wel zin in heeft'. De oefenmeester reageerde verbaasd. "Waarom zou ik er geen zin in hebben? Wat een rare vraag. Natuurlijk, het is het einde van het seizoen. Logisch dat het emmertje steeds voller wordt. Maar: er staat tegen PEC wéér een finale op het programma. En we gaan ergens voor."

Utrecht-revelatie Bart Ramselaar vindt dat het seizoen van de nummer vijf van de Eredivisie pas écht geslaagd is als de play-offs worden gewonnen. "Na het verlies in de bekerfinale en het mislopen van de vierde plaats moeten we onze derde kans om Europa in te gaan gewoon grijpen", aldus de negentienjarige middenvelder in gesprek met de Telegraaf. 

Voor Ramselaar volgt na de play-offs wellicht nog een heerlijk toetje. De tiener behoort tot de voorselectie van Oranje. Het Nederlands elftal speelt binnenkort drie oefeninterlands, tegen Ierland, Polen en Oostenrijk. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie