Heracles Almelo sluit 'historische' deal: 'Eigenlijk is dit een logisch gevolg'

Heracles Almelo sluit 'historische' deal: 'Eigenlijk is dit een logisch gevolg'

15-05-2016 12:38
6

Heracles Almelo is in de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor uitgekomen bij Asito. De naam van de schoonmaakorganisatie prijkt de komende vijf seizoenen op het tricot van de Eredivisie-club. 

Asito neemt het stokje over van Ten Cate. De naam van dat bedrijf stond liefst dertien jaar lang op het zwart-witte shirt. Voorzitter Jan Smit sprak zondagmiddag, vlak voor aanvang van het playoff-duel met FC Groningen, van een 'historisch dag'. Tegenover TC Tubantia vertelt de commercieel directeur van Asito over de kersverse deal.

"Onze oprichter Meneer van Riemsdijk was fervent Heraclied. Eigenlijk is dit een heel logisch gevolg. De samenwerking met Heracles zal bijdragen aan onze inspanningen rondom de gezondheid en vitaliteit van onze 10.000 medewerkers. Wij zijn een echt Almeloos bedrijf en de club is van Almelo en omgeving", stelt Remco Stolk.

Na afloop van de clash met Groningen wordt de deal officieel beklonken. "Met Ten Cate en Greenfields als betrokken en trouwe hoofdsponsor hebben we in de afgelopen dertien jaar een groei doorgemaakt van eerste divisieclub naar een Eredivisieclub", aldus een trotse Smit.