De Graafschap-spits treft oude bekenden tijdens cruciale clash: Mooi seizoen

De Graafschap-spits treft oude bekenden tijdens cruciale clash: "Mooi seizoen"

19-05-2016 14:15

De Graafschap treft donderdagavond Go Ahead Eagles in de play-offs voor promotie/degradatie. Voor De Graafschap-speler Cas Peters is dit een bijzonder weerzien met een oude bekende, want in het seizoen 2012/13 verhuurde toenmalig werkgever FC Twente de spits aan de Deventenaren.

Ondanks het feit dat Peters in dat jaar niet altijd basisspeler was, koestert hij warme herinneringen aan Eagles. "We promoveerden dat jaar via de play-offs naar de Eredivisie. Ik was niet altijd basisspeler, maar viel wel vaak in", aldus Peters tegenover de Gelderlander. "Tegen FC Dordrecht scoorde ik in de play-offs en in de halve finale en finale tegen VVV Venlo en FC Volendam ben ik ingevallen."

"Ik heb er dus een mooi seizoen gehad, want Go Ahead is een echte volksclub met een heel fanatiek publiek. Dat zal vanavond niet anders zijn", zo blikt Peters vooruit. Door twee overwinningen tegen MVV Maastricht in de halve finales van de playoffs heeft de speler er dan ook alle vertrouwen in dat de Superboeren het ook tegen Go Ahead Eagles gaan redden.

"Het wordt zeker niet makkelijk, maar we zijn het aan onze stand verplicht om te winnen. Daarom vind ik ook niet dat de kansen fifty-fifty zijn. Wij gaan het redden."