NAC één duel verwijderd van Eredivisie: Dan zie je dat zo'n stadion kan helpen

NAC één duel verwijderd van Eredivisie: "Dan zie je dat zo'n stadion kan helpen"

19-05-2016 23:05
1

NAC Breda heeft donderdagavond een belangrijke stap gezet richting een terugkeer in de Eredivisie. Aartsrivaal Willem II werd met 2-1 verslagen in het Rat Verlegh Stadion. Mats Seuntjens was met een assist en de beslissende treffer de gevierde man aan de kant van NAC.

"We speelden het eerste uur geen beste wedstrijd, maar dan zie je dat zo'n stadion kan helpen", aldus Seuntjens voor de camera's van FOX Sports. De Bredanaar gaf aan bij de bevrijdende 1-1 van Kevin Brands. "Dan gaat het stadion zo tekeer, dan komen er krachten los."

De aanvaller tekende zelf voor de beslissende 2-1, vijf minuten voor tijd. Seuntjens kreeg een kort genomen vrije trap terug en schoot de bal vanaf ongeveer 25 meter tegen de touwen. "In zo'n situatie moet je zorgen dat de bal in de doelmond komt. Als niemand de bal dan aanraakt, valt-ie in de goal. Dat gebeurde."

De ploeg uit Breda is er echter nog niet: zondagmiddag wacht de belangrijke return in in Tilburg. "Als je wint ben je door, simpel gezegd. We moeten nu zorgen dat we het in Tilburg gaan afmaken", besluit Seuntjens.