Willem II in emotionele achtbaan: 'Dat hoor je ook nog net voor zo'n wedstrijd'

20 mei 2016 om 10:23

Bij Willem II heerst een en al onzekerheid dankzij de situatie bij FC Twente. Vlak voordat het eerste play-offduel met NAC Breda begon, hoorden de Tilburgers van een nieuwe ontwikkeling in Enschede.

Trainer Jurgen Streppel kreeg door dat Twente in beroep gaat tegen de straf van de KNVB om de club terug te zetten naar de Jupiler League. "Ja en dat hoor je dan ook nog net voor zo'n wedstrijd. Terwijl de emoties de afgelopen dagen al van links naar rechts gingen", zegt Streppel in het Algemeen Dagblad.

In de wedstrijdbespreking werd 'Twente' besproken. "Je kan er wel voor weglopen, maar dat gaat niet. Ik vind het Nederland op z'n smalst. Mensen moeten zich achter de oren krabben over wat dit doet met spelers."

Streppel zag zijn ploeg in Breda met 2-1 onderuit gaan. Wanneer Willem II deze achterstand in de return niet ongedaan maakt, valt niet eens definitief het doek. De Tricolores moeten in dat geval afwachten wat er met Twente gebeurt, en dat kan nog heel lang duren. "Die onzekerheid is het ergste, hè", aldus Streppel.