'Janssen kan 'een van de duurste aankopen in jaren' worden voor nieuwe optie'

'Janssen kan 'een van de duurste aankopen in jaren' worden voor nieuwe optie'

20-05-2016 19:27
25

Vincent Janssen is binnen no-time een zeer begeerd transferobject geworden. Door zin ongekende productie na de winterstop heeft nu ook Spartak Moskou volgens Izvestia interesse in Janssen. Zij willen een recordbedrag neertellen voor de spits van AZ.

Spartak heeft nog geen coach aangesteld voor aankomend seizoen, maar weet één ding zeker: Janssen is prioriteit nummer één. Janssen moet naar verluidt een bedrag opleveren van meer dan tien miljoen euro en de Moskovieten willen dat ook betalen. Tot op heden is Aiden McGeady met twaalf miljoen de duurste aankoop ooit van Spartak en Quincy Promes komt met 11,5 miljoen euro in de buurt. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot 13,5 miljoen euro.

Promes is al een belangrijk onderdeel van de Spartak-voorhoede, die aankomend seizoen bij de komst van Janssen dus uit meer Nederlanders bestaat. Er zijn meer kapers op de kust, weet het Russische medium. Ook Manchester United, Everton en Arsenal worden in het stuk nadrukkelijk genoemd. Vanuit Nederland heeft de traditionele top-drie interesse in Janssen, die waarschijnlijk te duur is voor een binnenlandse transfer. Janssen ligt bij AZ nog tot medio 2019 vast.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie