Persoonlijke revanche Lamprou: 'Weet dat ik links en rechts foutjes maakte'

Persoonlijke revanche Lamprou: 'Weet dat ik links en rechts foutjes maakte'

22-05-2016 22:25
2

Kostas Lamprou was zondag in de wolken met de Eredivisie-handhaving van Willem II. De Griek won met zijn team met 3-1 van NAC Breda, waarna er een groot feest losbarstte in Tilburg.

Willem II ontsnapte in de slotfase nog wel aan een cruciale tegentreffer, toen Kevin Brands een grote kans om zeep hielp. "Ik was het alweer vergeten, maar ik weet nog wel dat ik goed link was", vertelt Lamprou aan FOX Sports. "Die kopbal ging net naast. Het had dus totaal andersom kunnen zijn, maar ik vind dat we goed hebben gespeeld. Ik ben heel blij dat ik dit mee mag maken."

Voor de Griek was de handhaving ook een persoonlijke revanche, want in het heenduel in Breda zag hij er niet goed uit bij de tweede NAC-goal. "Ik heb het teruggezien. Met onze keeperstrainer Raymond Vissers heeft tegen me gezegd dat ik me totaal niet druk moest maken en dat ik een goed seizoen heb gehad. Ik weet heel goed dat ik links en rechts wat foutjes heb gemaakt. Maar voor een keeper is het heel belangrijk dat je mentaal sterk bent. Gelukkig is het ons nu gelukt."