Sky Sports: Van Gaals oude vriend Mourinho signeert contract bij United

Sky Sports: Van Gaals oude vriend Mourinho signeert contract bij United

26-05-2016 18:39
16

Manchester United heeft slechts dagen na het ontslag van Louis van Gaal al een opvolger vastgelegd. De verwachtingen komen volgens Sky Sports uit, omdat José Mourinho heeft getekend.

Mourinho werd in Londen gefotografeerd en gefilmd in een net pak, na het moment dat hij in een hotel zijn verbintenis signeerde, meldt het medium. Andy Burton, een journalist van Sky, staat bij het huis van Mourinho in Londen. "Wij kunnen bevestigen dat Mourinho een contract heeft getekend. Hij had een afspraak met Ed Woodward, de directeur en vice-voorzitter van United."

"Hij kwam met de documenten en een fles wijn in zijn handen terug. De ondertekening vond plaats op een voor Mourinho zeer gedenkwaardige dag, want precies twaalf jaar geleden won hij met FC Porto de Champions League", aldus Burton. De verwachting is dat United later op donderdagavond of op vrijdag met een officieel bericht komt.

Dat Mourinho bij United tekent, is opvallend. Ten eerste omdat hij een goede band onderhield met zijn 'mentor' Van Gaal en ten tweede omdat hij lange tijd bij concurrent Chelsea werkzaam was en daar een prima status verwierf.

Hierboven de foto van The Sun, dat ook meldt dat Mourinho heeft getekend