Guardiola-komst maakt City-speler onzeker: 'Zou graag willen blijven'

Guardiola-komst maakt City-speler onzeker: 'Zou graag willen blijven'

30-05-2016 21:01
9

Met Pep Guardiola komend seizoen aan het roer bij Manchester City is het aannemelijk dat er de nodige mutaties plaats gaan vinden in de huidige A-selectie. Verderdiger Bacary Sagna is dan ook onzeker over zijn toekomst bij de Engelse grootmacht.

"Ik zou dolgraag willen blijven bij Manchester City", zo vertelt Sagna aan de Franse website Maxifoot. "Maar we zullen zien wat er gaat gebeuren. Guardiola lijkt me in ieder geval een geweldig iemand om mee samen te werken."

De Fransman heeft nog een doorlopend contract tot medio 2017, dus het is aannemelijk dat Guardiola de 33-jarige mandekker van de hand wil doen deze zomer. Sagna is zelf ondanks deze situatie echter nuchter over zijn toekomst. "Ik focus me nu op City en natuurlijk het EK, maar zoals ik al zei: ik zie wel wat er allemaal gaat gebeuren."

Sagna was het afgelopen seizoen een vaste waarde onder Manuel Pellgrini in het Etihad Stadion. De international speelde in totaal 28 wedstrijden in de Premier League, waarvan liefst 27 keer als basisspeler.