Guidetti niet 'hypocriet' en snapt fluitconcerten: 'Verwachten ook veel van hen'

Guidetti niet 'hypocriet' en snapt fluitconcerten: 'Verwachten ook veel van hen'

31-05-2016 13:15

Zweden bleef maandagavond in een oefenduel met Slovenië steken op 0-0. Een teleurstellend resultaat, zeker gezien het feit dat het EK in Frankrijk over iets meer dan een week al begint.

De Zweedse fans trakteerden de spelers dan ook op een fluitconcert. "Ik kan dat heel goed begrijpen", reageert Pontus Wernbloom. "Het was niet goed. Over de eerste helft kunnen we niet tevreden zijn", aldus de voormalig AZ'er na afloop van het duel tegen de aanwezige pers.

Spits John Guidetti snapt eveneens dat de supporters teleurgesteld waren. "Het is duidelijk dat ze willen dat we winnen. Ze hebben hoge verwachtingen van ons en we verwachten op onze beurt weer veel van hen. Het zou hypocriet zijn om te zeggen dat ik teleurgesteld ben in de fans die niet kwamen opdagen, als wij ze niet zouden hebben teleurgesteld. Als we met 1-0 winnen, dan zouden we waarschijnlijk allemaal tevreden zijn", aldus de oud-Feyenoorder.

In aanloop naar het EK speelt Zweden nog één oefenwedstrijd. Op 5 juni ontvangen Zlatan Ibrahimovic en co. Wales in eigen huis. Voor de Scandinaviërs begint het EK op 13 juni, dan is Ierland de tegenstander.