Vilhena klampt zich vast aan zijn eerste shirtje: Die heb ik niet geruild

Vilhena klampt zich vast aan zijn eerste shirtje: "Die heb ik niet geruild"

Gepubliceerd: zondag 5 juni 2016 om 10:59zo 05-06-2016 om 10:59

Tonny Vilhena kreeg zaterdag tijdens het bezoek van Oranje aan Oostenrijk (0-2 winst) toch nog zijn debuut voor Nederland geschonken. Tien minuten voor tijd verving de middenvelder Riechedly Bazoer. De - nu nog - Feyenoorder was daar ontzettend blij mee.

"Of ik bij de 0-2 dacht dat ik mijn debuut kon gaan maken? Jawel, dat speelde wel een klein beetje mee", begint Vilhena tegenover OnsOranje. "Maar natuurlijk maakt de trainer de keuze. En natuurlijk ben je trots dat je voor je land mag uitkomen, dat is echt een eer. Het is een jongensdroom die uitkomt. Ik heb er absoluut van kunnen genieten, ook omdat we met 0-2 hebben gewonnen."

Vilhena weigerde om zijn eerste Oranje-shirt na afloop af te staan. "Ik heb mijn shirtje niet geruild, die ga ik inlijsten. Daarna hang ik hem thuis op boven mijn bed. Dat komt wel goed. Wie ik zometeen ga bellen? Mijn vader. Die zal absoluut trots zijn, dat weet ik zeker." De toekomst van Vilhena is nog onduidelijk. De middenvelder koos ervoor om zijn contract bij Feyenoord niet te verlengen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws