'Goede deal' voor PEC Zwolle: 'Daar zijn we dan ook zeer over te spreken'

'Goede deal' voor PEC Zwolle: 'Daar zijn we dan ook zeer over te spreken'

07-06-2016 16:12
10

Molecaten blijft ook het komende seizoen hoofdsponsor van PEC Zwolle. Het bedrijf in vakantieparken was eerder al rugsponsor en verhuisde afgelopen seizoen naar de voorkant van het blauw-witte tricot.

Molecaten is in ieder geval tot medio 2017 de hoofdsponsor van de club uit Zwolle en er is een optie voor nog een jaar opgenomen. Daarna keert de sponsor waarschijnlijk terug naar de achterzijde van het shirt. Joost Broerse, commercieel directeur van de club, is blij met de verlengde samenwerking. "De samenwerking met Molecaten bevalt erg goed. Het is een mooi, landelijk georiënteerd bedrijf dat al vele jaren bij PEC Zwolle is betrokken", vertelt Broerse aan RTV Oost

"Na enkele goede gesprekken zijn we tot een verbeterde overeenkomst gekomen, waar we dan ook zeer te spreken over zijn. Het is een goede deal, die voor de komende periode voor rust en stabiliteit zorgt. Ik kijk er naar uit om deze prettige samenwerking voort te zetten." Tim Slager van Molecaten vult aan: "Het hoofdsponsorschap bij PEC Zwolle heeft ons het afgelopen seizoen veel gebracht. Zo is onder meer onze naamsbekendheid gegroeid. "Als ik naar de samenwerking met PEC Zwolle kijk, dan ervaar ik dat ook als zeer positief."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie