Mourinho laat United-viertal biezen pakken: ook definitieve exit van Valdes

Mourinho laat United-viertal biezen pakken: ook definitieve exit van Valdes

10-06-2016 18:47
5

Victor Valdes en Nick Powell mogen hun biezen pakken bij Manchester United. Het tweetal is door de Mancunians op straat gezet. Zowel Valdes als Powell had een aflopend contract. Ook twee jonge spelers zijn aan de kant geschoven, zo meldt United op de clubsite.

In totaal laat United vier spelers transfervrij vertrekken. Naast Valdes en Powell zijn dat keeper George Dorrington en aanvallende middenvelder Oliver Rathbone. Powell kreeg onder leiding van Louis van Gaal nog de nodige kansen, maar komt niet voor in de plannen van de nieuwe manager José Mourinho.

Wedden

Meer odds

Valdes was al langer niet meer gewenst bij United. Hij lag in de clinch met Van Gaal en werd volledig geïsoleerd door de coach. Vervolgens stapte de Spanjaard over naar Standard Luik, maar op huurbasis voor de Belgen kon hij eveneens niet imponeren. De 34-jarige keeper won nog wel de Belgische beker met Standard.

Dorrington en Rathbone maakten hun debuut nog niet voor de hoofdmacht en speelden voornamelijk in de jeugdelftallen van United.