KNVB laat coach niet naar Cambuur gaan: 'Logisch dat ze belangstelling hebben'

KNVB laat coach niet naar Cambuur gaan: 'Logisch dat ze belangstelling hebben'

14-06-2016 11:11
5

De KNVB wil niet meewerken aan een vertrek van Jong Oranje-coach Fred Grim. Hij staat in de belangstelling van SC Cambuur, dat op zoek is naar een nieuwe trainer na de overstap van Marcel Keizer naar Jong Ajax.

'De club uit Leeuwarden heeft de interesse in de trainer bij de KNVB kenbaar gemaakt. De bond is erg tevreden over de werkzaamheden van Fred Grim en wil de trainer voor Jong Oranje behouden', schrijft de KNVB op de website. Jelle Goes, technisch coördinator van de KNVB, reageert: "Het is logisch dat SC Cambuur belangstelling heeft voor Fred Grim, gezien zijn verleden bij de club en zijn prestaties als trainer bij Almere City en Jong Oranje."

"Maar Fred past in de visie van Jong Oranje en zijn manier van werken past bij het ontwikkelen van talent. Bovendien zijn we met Jong Oranje volop in de race voor kwalificatie voor het EK in Polen. Vandaar dat we hem willen behouden voor Jong Oranje", aldus Goes, die Grim dus aan zijn contract tot medio 2017 houdt. Dan heeft het EK onder 21 plaats.