Update: Roda legt 'snelle, gedreven' aanvaller vast: 'Past in het nieuwe team'

Update: Roda legt 'snelle, gedreven' aanvaller vast: 'Past in het nieuwe team'

16-06-2016 15:04
20

Roda JC heeft de derde aanwinst voor komend seizoen binnen, zo lijkt het. Mikhail Rosheuvel tekent op korte termijn een tweejarig contract in Kerkrade, weet dagblad De Limburger. De vleugelspeler kwam afgelopen seizoen uit voor SC Cambuur. 

De verbintenis van Rosheuvel (25) liep deze zomer af bij het gedegradeerde Cambuur, waardoor Roda hem transfervrij kan inlijven. Afgelopen jaargang speelde de dribbelaar twintig duels in de Eredivisie (nul goals) namens de formatie uit Leeuwarden. In 2009 debuteerde de vleugelaanvaller in het betaald voetbal namens Almere City. AZ lijfde Rosheuvel in 2012 in, maar in Alkmaar slaagde hij niet.

Zoals gezegd wordt Rosheuvel de derde aanwinst voor het nieuwe seizoen. Eerder werden al Roel Brouwers (Borussia Mönchengladbach) en Adil Auassar (Excelsior) vastgelegd. Roda zoekt nog een nieuwe trainer, na het vertrek van Darije Kalezic. 

Update 15.04: Roda heeft zich inderdaad versterkt met Rosheuvel. De vleugelspeler tekende voor twee jaar in het Parkstad Limburg Stadion. "Mikhail is een snelle aanvaller en valt op door zijn enorme gedrevenheid. Het is een speler die past in het nieuw te bouwen team van Roda JC", laat technisch directeur Ton Caanen weten op de website van de Limburgers.