'Contact gehad, maar ik denk niet dat een transfer voor Ajax haalbaar is'

'Contact gehad, maar ik denk niet dat een transfer voor Ajax haalbaar is'

17-06-2016 10:46
7

Ajax is niet langer in de markt voor Leon Bailey. De vleugelaanvaller van Racing Genk stond in de concrete belangstelling van de Amsterdammers, die echter afknapten op de vraagprijs. Genk wil hem niet laten gaan.

Dimitri De Condé, technisch directeur van Genk, stelt dat Bailey op dit moment onhaalbaar is voor Ajax. "Er zit een financiële en een sportieve kant aan het verhaal", zegt De Condé in het Belang van Limburg.

Wedden

Meer odds

"Ten eerste zijn er niet veel clubs, die na zijn nieuw contract aan de financiële voorwaarden willen en kunnen voldoen. Ik denk niet dat een transfer voor bijvoorbeeld Ajax haalbaar is, al hebben ze ons inderdaad gecontacteerd."

De td van de Belgen is er zeker van dat zijn club nog minstens één seizoen over Bailey kan beschikken. ''Het sportieve verhaal moet kloppen, voordat een transfer kan overwogen worden. In dat verband hebben we de afspraak dat Leon Bailey nog minimaal één seizoen bij KRC Genk voetbalt. Minimaal…"

Bailey was afgelopen seizoen één van de grote revelaties in de Jupiler Pro League. De achttienjarige Jamaicaan heeft bij Genk een contract tot de zomer van 2020.