'Twente schakelt naar hoogste versnelling, verkoopt Chileen en wil Van den Berg'

'Twente schakelt naar hoogste versnelling, verkoopt Chileen en wil Van den Berg'

18-06-2016 07:02
13

FC Twente moet zich roeren op de transfermarkt nu eindelijk duidelijk is waar de club aankomend seizoen speelt. Waarschijnlijk vertrekken de nodige spelers uit Enschede, maar volgens TC/Tubantia heeft Twente ook al een gratis speler op het oog. Het gaat om Joey van den Berg.

De regionale krant meldt dat Van den Berg één van de middenvelders op het lijstje van Twente is. De Tukkers oriënteren zich langzaam weer op de transfermarkt, na een slepende zaak tegen de KNVB. Van den Berg is na zijn vertrek bij sc Heerenveen contractloos en kan zodoende transfervrij worden opgepikt door Twente. Aanvankelijk werden door de situatie rond Twente alle onderhandelingen opgeschort.

Mogelijk ziet Twente ook snel de eerste spelers vertrekken. In de komende dagen kan bijvoorbeeld Felipe Gutierrez verkassen naar Real Betis. Daarna is het volgens het dagblad zaak dat een transfer van Hakim Ziyech zo snel mogelijk wordt afgerond. Twente heeft namelijk geld nodig om zelf toe te slaan op de transfermarkt en door een verkoop van Ziyech kan het financiële herstelplan in gang worden gezet.

Geld om spelers te kopen heeft Twente niet, waardoor de club inzet op transfervrije spelers en huurlingen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie