Koeman wekt wrevel: 'Ik kan morgen stoppen. Dus dat is het echt niet geweest'

Koeman wekt wrevel: 'Ik kan morgen stoppen. Dus dat is het echt niet geweest'

18-06-2016 21:58
4

Ronald Koeman weigert toe te geven dat zijn overstap van Southampton naar Everton een geldkwestie is. Fans van The Saints zijn kwaad op de Nederlander, nadat hij eerder deze week definitief naar Liverpool verkaste. 

Bij Southampton had Koeman nog een contract voor één jaar. Met de nummer zes van de Premier League kwam hij er niet uit over een nieuwe verbintenis. "Iedere trainer in de Premier League wordt rijkelijk beloond. Je kan misschien twee auto's kopen, maar je kunt er maar in eentje rijden. Als het om geld gaat, kan ik morgen stoppen. Dus dat is het echt niet geweest. Toen duidelijk werd dat het bij Southampton niet verder kon, vormde Everton een nieuwe, frisse omgeving. En daar word je weer hongerig van", legt de oud-trainer van Ajax, PSV en Feyenoord uit aan De Telegraaf. 

Wedden

Meer odds

Talloze spelers, waaronder Graziano Pellè, Kevin Strootman en Tim Krul, worden inmiddels aan Everton gelinkt. Koeman heeft nog geen lijstje ingediend bij de leiding van zijn nieuwe club, benadrukt hij. "Ik ga het hele weekend met de clubleiding en de mensen van de club overleggen wat we in huis hebben en wat we nodig hebben."