Breaking news

LIVE: Go Ahead recht de rug en jaagt met veel energie op gelijkmaker tegen PSV

'Tachtig miljoen zelfs voor Man City te gortig; Guardiola zet in op Spanjaard'

'Tachtig miljoen zelfs voor Man City te gortig; Guardiola zet in op Spanjaard'

Gepubliceerd: zondag 19 juni 2016 om 09:20zo 19-06-2016 om 09:20

Manchester City komt er met Borussia Dortmund vooralsnog niet uit over een transfer van Pierre-Emerick Aubameyang. Manchester Evening News meldt dit weekeinde dat Pep Guardiola achter de schermen inmiddels bezig is met alternatieven voor in de aanval. 

Dortmund wil minimaal tachtig miljoen euro ontvangen voor topscorer Aubameyang, maar een dergelijk bedrag vindt City te gortig. Omdat de Gabonese spits nog jarenlang vastligt bij BVB en ook geen transfer zal eisen, lijkt het er momenteel dus op dat Guardiola de komst van de pijlsnelle aanvaller uit het hoofd moet zetten. City orienteert zich inmiddels op andere spelers. 

Een belangrijke gegadigde om de voorhoede van de Premier League-grootmacht te versterken is Nolito. De Spaans international, vrijdagavond één keer trefzeker tegen Turkije (3-0 winst), heeft een geweldig seizoen achter de rug bij het bescheiden Celta de Vigo. Deze zomer aast Nolito op een transfer naar een topclub. De preses van Celta onthulde deze week dat de oud-speler van Barcelona en Benfica is op te pikken voor achttien miljoen euro

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws