Raiola sluit al één hele competitie uit voor toptransfer: Hij is te duur

Raiola sluit al één hele competitie uit voor toptransfer: "Hij is te duur"

Gepubliceerd: dinsdag 21 juni 2016 om 14:45di 21-06-2016 om 14:45

De toekomst van Romelu Lukaku ligt niet in Italië, zo vertelt zijn makelaar en Italiaan Mino Raiola. Volgens de Nederlandse spelersmakelaar kan geen enkele Italiaanse club de Rode Duivel betalen.

"Romelu heeft zeker de kwaliteiten om in Italië te spelen. Maar zoals het Italiaanse landschap er momenteel uitziet, is er geen enkel team dat zich ­Romelu kan veroorloven. Hij is te duur voor de Serie A", zegt Raiola in Het Nieuwsblad. Lukaku zou gevolgd worden door onder andere Juventus, Chelsea en Paris Saint-Germain.

Waar ligt de toekomst van Lukaku dan? Hij zou graag vertrekken bij Everton, maar de club wil hem niet laten gaan. Raiola sluit een langer verblijf niet uit. "Als hij al vertrekt, moeten drie partijen zich verzoenen. Romelu heeft nog een doorlopend contract. En de nieuwe eigenaars hoeven hem helemaal niet te verkopen. Dat geld hebben ze niet nodig", zegt de spelersmakelaar van Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic.

Snel nieuws moet er nog niet verwacht worden. "Of het nu Pogba, Ibrahimovic of Romelu is: zij spelen op dit moment een EK. Hun verplichting is zich daarop te concentreren. En zolang ze op het EK actief zijn, is dat hun toekomst. Romelu wil niet dat een eventuele gedachte aan een transfer achteraf als excuus kan worden gebruikt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws