Sparta strikt Belg op amateurbasis en heeft twee spelers op proef

Sparta strikt Belg op amateurbasis en heeft twee spelers op proef

Gepubliceerd: donderdag 23 juni 2016 om 10:48do 23-06-2016 om 10:48

Sparta-trainer Alex Pastoor gaat in de voorbereiding op het nieuwe Eredivisie-seizoen twee spelers testen. De zeventienjarige Dane Domic en de 28-jarige Tadej Apatic komen stagelopen in Rotterdam.

Domic is een Canadese Kroaat en speelt als aanvallende middenvelder. Apatic is een Sloveense linksback. Zaterdag traint het tweetal voor het eerst mee, wanneer Sparta de voorbereiding op het nieuwe seizoen start. Mogelijk dat het duo op 2 juli voor het eerst meespeelt in een wedstrijd, tijdens het oefenduel met PPSC.

Waar Domic en Apatic nog een contract moeten afdwingen, is van Alessandro Rodrigues al zeker dat hij naar Sparta komt. De Belgische oud-speler van onder meer Oostende zal op amateurbasis voor de ploeg van Alex Pastoor gaan spelen, meldt RTV Rijnmond. Eerder haalde Sparta David Mendes da Silva al terug naar Het Kasteel. De 33-jarige Rotterdammer gaat ook op amateurbasis spelen voor de club.

Plaats een reactie

dikky8 +155
donderdag 23 juni 2016 om 12:52
3 spelers komen op amateur basis naar sparta???
Zo zie je maar dat heel veel erediv clubs maar wat aan rommelen.
Je denkt toch niet dat Mendes voor een consumptiebon gaat voetballen.
Je weet nu al dat daar op een andere slinkse manier word betaald.
Daar gaan we over een paar jaar meer van horen.
Vind ik leuk
Mall00t +5680
donderdag 23 juni 2016 om 13:21
Complete onzin deze verdachtmaking. Er zijn weldegelijk voetballers die spelen voor slechts een onkostenvergoeding. Met een vriendin/vrouw met een baan en zelf eventueel een uitkering (ww / CFK) kan er nog prima een belegde boterham op tafel komen.
Vind ik leuk
Sideburnn +3211
donderdag 23 juni 2016 om 15:24
Mendes heeft ooit net al Strootman laten weten bij hun club sparta af te willen sluiten....en die andere spelers lijken me nou niet direct een versterking als ik zou ongezouten mijn mening mag geven.....
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws