Ibrahimovic stopt niet als enige: 'Over paar dagen zal rare gevoel opkomen'

Ibrahimovic stopt niet als enige: 'Over paar dagen zal rare gevoel opkomen'

24-06-2016 09:10
5

Ook voor Andreas Isaksson zit zijn interlandcarrière erop. In de schaduw van Zlatan Ibrahimovic nam de voormalige keeper van PSV geruisloos afscheid van de nationale ploeg van Zweden.

Isaksson speelde woensdag op het EK tegen België zijn 133e en laatste interland. "Op dit moment overheerste het gevoel van teleurstelling", zegt de doelman volgens De Telegraaf over de uitschakeling van Zweden. "Maar over een paar dagen zal het rare gevoel opkomen dat ik nooit meer voor de nationale ploeg zal spelen."

Zweden treedt in september in het WK-kwalificatieduel ook aan zonder Kim Källström. Ook voor hem was het EK in Frankrijk zijn laatste kunstje. Isaksson: "Zlatan Ibrahimovic, Kim Källström en ik zijn van dezelfde leeftijd en hebben vijftien jaar samengespeeld bij Zweden en daarvoor ook al in de jeugdteams."

Dat de oud-PSV'er teamgenoot van Ibrahimovic is geweest, maakt hem trots. "Zlatan is een fantastische speler, de beste speler die we ooit hebben gehad in Zweden. Een van de beste spelers in de wereld voor een lange periode."