Open sollicitatie bij NAC: Ik ben geïnteresseerd. Laat het voorstel maar komen

Open sollicitatie bij NAC: "Ik ben geïnteresseerd. Laat het voorstel maar komen"

vrijdag 24 juni 2016 om 19:55

Ricardo Kip heeft wel oren naar een transfer naar NAC Breda. De transfervrije middenvelder, die ook gelinkt wordt aan onder meer Heracles Almelo en De Graafschap, was afgelopen seizoen dé uitblinker bij Almere City. Ook een Engelse club heeft volgens BN/De Stem belangstelling voor Kip (24). 

"Ik heb het al vaker gezegd: NAC blijft een fantastische club voor mij. Ook in de eerste divisie", vertelt de aanvallende middenvelder aan het regionale medium. De rechtspoot heeft nog geen contractaanbieding ontvangen van NAC. Een club uit de League One, het derde niveau van Engeland, schoof hem inmiddels wel een voorstel onder zijn neus. Kip gaat nu nadenken over zijn sportieve toekomst. 

"Alles is voor mij een serieuze optie. Maar als Nederlander blijf ik het liefst in Nederland. Daarom hebben wij tegen NAC gezegd: Ik ben geïnteresseerd. Laat het voorstel maar komen. Dan kan het snel gaan als wij er vervolgens uitkomen", legt uit uit. 

NAC is op de achtergrond druk bezig op de transfermarkt. Deze week werden Robbie Haemhouts (Willem II), Gianluca Nijholt (VVV-Venlo) en Giovanni Korte (ADO Den Haag) vastgelegd. 

Plaats een reactie

gratje +493
vrijdag 24 juni 2016 om 20:02
Naar de graafschap is beter voor je toekomst
Vind ik leuk
vrijdag 24 juni 2016 om 20:05
Gianluca giovanni. Koopclub vreemdelingenlegioen.
Vind ik leuk
luccerd +2368
vrijdag 24 juni 2016 om 21:12
Goed verhaal! Wil je nu een sticker?
Vind ik leuk
vrijdag 24 juni 2016 om 21:32
van Bronckhorst heet toch ook Giovanni, wat wil je nou eigenlijk zeggen?
Vind ik leuk
zaterdag 25 juni 2016 om 00:31
Koopclub? Wat moet je anders met 13 spelers?
Vind ik leuk
zaterdag 25 juni 2016 om 12:52
Ondanks de, op zijn zachtst gezegd, rommelige seizoenen (sportief en financieel) van NAC Breda in de afgelopen periode, zijn er gelukkig nog spelers die NAC als een uitdaging zien. Benieuwd hoe hoog Kip op het lijstje van Hans Smulders staat. Of zet hij in op de komst van Jeff Stans? In ieder geval zouden beiden niet misstaan, gezien de ambities die onze TD uitspreekt.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Open sollicitatie bij NAC: "Ik ben geïnteresseerd. Laat het voorstel maar komen"