'FC Groningen nog lang niet klaar op transfermarkt en toont interesse in tweetal'

'FC Groningen nog lang niet klaar op transfermarkt en toont interesse in tweetal'

27-06-2016 23:50
5

FC Groningen haalde onlangs Tom van Weert en Ruben Yttergard naar Groningen, maar de Trots van het Noorden hoopt zich de komende weken nog op meerdere posities te versterken. Zo wil Ernest Faber graag een 'type-Dario Dumic' naar Groningen halen. 

Faber werkte vorig seizoen bij NEC samen met Dumic en de oefenmeester is erg gecharmeerd van de verdediger. Dumic lijkt echter te duur voor FC Groningen en dus is de club op zoek naar een andere grote en fysiek sterke centrumverdediger. Dat weet Voetbal International te melden. Igor Bubnjic is één van de kandidaten voor die positie. Hij werd het afgelopen seizoen voor Udinese verhuurd aan Carpi. 

Bij Carpi speelde hij slechts negen duels in de Serie A, door een kruisbandblessure. FC Groningen werkt samen met Udinese. Ook Anders Trondsen, een speler van Sarpsborg 08, is in beeld. De bespelers van de Euroborg zijn echter nog niet concreet voor de middenvelder, die ook als linksback kan spelen. De belangstelling voor Bubnjic bevindt zich eveneens in de oriënterende fase.