Cambuur kijkt naar PSV en reageert: 'Zij deden het ook met dat drietal'

Cambuur kijkt naar PSV en reageert: 'Zij deden het ook met dat drietal'

27-06-2016 23:45
8

SC Cambuur speelt komend seizoen in de Jupiler League met een selectie die op dit moment al bijna rond is. Dit tot tevredenheid van technisch directeur Henry van der Vegt, die aangeeft dat de komst van een spits nog wel prioriteit heeft. 

Bij officieuze samenwerkingspartner Manchester City haalde de Friese club al eerder spitsen. "We hebben wel met elkaar gesproken over een spits", vertelt Van der Vegt in de Leeuwarder Courant. "Maar van beide kanten was er twijfel of we dan wel de goede speler zouden pakken." Ondertussen heeft Cambuur geen vervanger voor de naar Hongarije vertrokken Sjoerd Overgoor gehaald. Dat is niet nodig, volgens Van der Vegt. 

Onder Henk de Jong werd er juist gehamerd op dubbele bezetting. "PSV deed het ook met Nicolas Isimat-Mirin, Hector Moreno en Jeffrey Bruma. Wij hebben nu Matthew Steenvoorden, Chiro N'Toko en Gino Bosz." Goed nieuws voor Cambuur is verder dat er op dit moment geen concrete belangstelling is voor spelers van de club. "Voor Sjoerd was er interesse, maar verder is het nu rustig."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie