'Ajax kan het schudden: Kroaat kiest voor Juventus, AC Milan of Internazionale'

'Ajax kan het schudden: Kroaat kiest voor Juventus, AC Milan of Internazionale'

Gepubliceerd: zaterdag 2 juli 2016 om 14:20za 02-07-2016 om 14:20

Ajax hoeft niet meer te rekenen op de komst van Marco Pjaca. Volgens Italiaanse media gaan Internazionale, AC Milan en Juventus uitmaken waar de talentvolle Kroaat komend seizoen onder contract staat. 

Afgelopen week werd ook Ajax genoemd in het rijtje clubs dat Pjaca (21) wil vastleggen. Gezien de vraagprijs van de aanvaller - zo'n vijftien á twintig miljoen euro - was het al onwaarschijnlijk dat de Amsterdamse topclub kans maakte op de komst van de EK-ganger. Sky Italia meldt zaterdag inderdaad dat Pjaca onderweg is naar Italië. Hij heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar de Serie A. Naast Ajax kunnen ook Liverpool en Borussia Dortmund het dus schudden. 

Berichten dat Internazionale met Dinamo Zagreb reeds een akkoord heeft bereikt over de transfer van Pjaca, zijn onjuist, aldus de zaakwaarnemer van het wonderkind. "Van dat verhaal klopt helemaal niets. Ik las dat er zelfs al een medische keuring was gepland, maar daar is absoluut niets van waar", citeert FCInterNews de belangenbehartiger van Pjaca. 

Lees ook: 'Belangstellend Ajax pakt door en brengt bod uit op Kroatisch international'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws