Update: Willem II bevestigt vermoedens: onfortuinlijke spits wéér uitgeschakeld

5 juli 2016 om 10:35

Het huwelijk tussen Willem II en Bartholomew Ogbeche wil voorlopig maar niet vlotten. De spits was eindelijk weer fit toen hij aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begon, maar is nu opnieuw uitgeschakeld.

FOX Sports meldt dat Ogbeche afgelopen weekend een scheurtje in zijn hamstring heeft opgelopen, waardoor hij naar verwachting twee tot vier weken niet inzetbaar is voor Willem II. Dat nieuws is opvallend, want Ogbeche miste vorig seizoen vrijwel de hele tweede seizoenshelft vanwege blessureleed. Dat was destijds een flinke domper voor de Tilburgers, want de Nigeriaan was zojuist overgenomen van SC Cambuur.

Ogbeche moet nu een groot deel van de voorbereiding missen, waardoor zijn blessure opnieuw op een ongelukkig moment komt. Eerder werd ook al bekend dat Anoaur Kali voorlopig uitgeschakeld is met een bovenbeenblessure. De middenvelder tekende onlangs een nieuw contract bij Willem II. Kali ligt tot medio 2018 vast in Tilburg.

Update 10:35 uur: Willem II bevestigt dat spits Ogbeche inderdaad een tijdje uitgeschakeld is. De aanvaller is naar verwachting op tijd fit voor de start van de competitie, maar lijkt de rest van de voorbereiding dankzij een hamstringblessure. Dat is gebleken uit een scan in het ziekenhuis.