Update: 'Willem II, Heerenveen en Heracles Almelo mogen hopen op dribbelaar'

Update: 'Willem II, Heerenveen en Heracles Almelo mogen hopen op dribbelaar'

06-07-2016 18:58
17

Willem II is naarstig op zoek naar nieuwe aanvallers. Naast Jody Lukoki is ook Tarik Tissoudali in beeld om de Tilburgse voorhoede te versterken. 

Maandag werd reeds bekend dat Lukoki in beeld is bij de Tricolores. De 23-jarige vleugelaanvaller wil graag vertrekken bij het Bulgaarse Ludogorets. Ook Roda JC heeft Lukoki op het oog. 

Tissoudali, aanvaller van Telstar, leek onderweg naar Heracles Almelo. Die transfer staat echter op losse schroeven. Tissoudali wil graag een stap hogerop maken en nu kan dus ook Willem II worden toegevoegd aan het rijtje geïnteresseerde clubs. FC Utrecht, Vitesse, sc Heerenveen en FC Groningen toonden eerder al belangstelling voor de dribbelaar. Afgelopen seizoen scoorde Tissoudali (23) negentien keer namens Telstar. 

Kyle Scott hoeft niet te rekenen op een contract in het Koning Willem II Stadion. De jongeling van Chelsea was de afgelopen week op proef in Tilburg. Scott blijkt vooral een aanvallende middenvelder te zijn; Willem II is juist op zoek naar een buitenspeler. 

Update 18.58: Volgens FOX Sports staat er deze week een gesprek tussen Tissoudali en Willem II op de planning. Na dat onderhoud gaat de aanvaller bepalen met welke club hij in zee gaat. Ook Heracles Almelo en sc Heerenveen en diverse clubs uit het buitenland hebben nog op hoop op de komst van Tissoudali.