Update: PEC Zwolle ontvangt wonderkind en wacht op 'puntjes op de i'

Update: PEC Zwolle ontvangt wonderkind en wacht op 'puntjes op de i'

10-07-2016 21:18
14

De transfer van Hachim Mastour naar PEC Zwolle is een kwestie van tijd. Het achttienjarige toptalent wordt door de eredivisionist voor één seizoen gehuurd van AC Milan.

De geruchten over een sensationele deal tussen PEC en Milan doken deze week plotseling op en dat blijkt niet voor niets: Mastour is hard op weg naar de Eredivisie. Op Twitter wordt zondagavond gemeld dat de Italiaanse Marokkaan rond is met PEC en inmiddels ook een medische keuring heeft ondergaan.

Wedden

Meer odds

De komst van Mastour wordt waarschijnlijk maandag bekrachtigd. PEC huurt hem voor één seizoen van Milan, dat de hoofdrolspeler ook vorig seizoen al op huurbasis liet gaan. Het Spaanse Málaga mocht twee jaar gebruik van hem maken, maar vond het na één seizoen mooi geweest. Mastour kwam in Spanje slechts vijf minuten in actie. In de plannen van PEC-trainer Ron Jans speelt hij naar verwachting een grotere rol.

Update 21.18: PEC Zwolle heeft Hachim Mastour bijna binnen. Het toptalent is zondag inderdaad gearriveerd in de Overijsselse hoofdstad, zo bevestigt technisch directeur Gerard Nijkamp aan FOX Sports. "De laatste puntjes moeten nog op de i worden gezet. Als dat lukt, dan tekent hij een huurcontract voor een jaar", laat Nijkamp weten.

Lees ook: Gehypet wonderkind op drempel van Eredivisie