Verbeek stalt Australische interesse en meldt zich bij NAC voor trainingskamp

Verbeek stalt Australische interesse en meldt zich bij NAC voor trainingskamp

12-07-2016 11:26
2

Hoewel Danny Verbeek zijn loopbaan voort kan zetten bij het Australische Sydney FC, is hij vooralsnog 'gewoon' met NAC Breda op trainingskamp. De 25-jarige aanvaller heeft nog geen besluit genomen over zijn toekomst.

Dat meldt BN DeStem. Verbeek heeft een tweejarige aanbieding op zak van Sydney FC, waar voormalig NAC-speler Graham Arnold trainer is. Voorlopig wil de Bosschenaar echter niets meer zeggen over zijn situatie, terwijl NAC hem als een volwaardig lid van de selectie beschouwt. Hij maakt daarom deel uit van de selectie die zich in Bosschenhoofd voorbereidt op het nieuwe seizoen.

"Ik ben serieus in gesprek met Sydney FC. Dat is een aanlokkelijk avontuur, maar ik wil met het oog op mijn jonge gezinnetje nu ook weer niet over een nacht ijs gaan", liet Verbeek eerder weten. Waar de oud-speler van FC Den Bosch en FC Utrecht wel mee mag op trainingskamp, is er voor Hakim Borahsasar geen plaats meer bij NAC. De Belgische spits mag uitkijken naar een andere club.

Over proefspelers Fabian Sporkslede en Alexander Corryn, die beiden een goede indruk maken, wordt eind deze week een beslissing genomen door NAC. In een oefenduel met KV Mechelen worden beide spelers uitgebreid getest.