Politieagent zorgt voor enorme Champions League-afgang Rodgers en Celtic

12-07-2016 22:55
10

Het officiële debuut van Brendan Rodgers als manager van Celtic is uitgelopen op een enorme deceptie. Lincoln Red Imps FC uit Gibraltar won dinsdagavond met 1-0 van de Schotse topclub in de tweede voorronde van de Champions League.

Er zijn geen kleine tegenstanders meer in het internationale voetbal; het is een veelgehoorde opmerking de laatste jaren, maar het lijkt wel degelijk hout te snijden. Celtic leed dinsdagavond een blamerende nederlaag op bezoek bij Lincoln Red Imps, de kampioen van dwergstaat Gibraltar.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de tweede helft gemaakt door spits Lee Casciaro. Kort na rust profiteerde hij van een blunder in de Celtic-verdediging. In het dagelijks leven is Casciaro politieagent. Opmerkelijk genoeg scoorde de aanvaller ook al in de EK-kwalificatiewedstrijd van Gibraltar tegen Schotland.

Naast politieagent Casciaro stonden er dinsdagavond twee politiemannen, een douanier, een bouwvakker, een ambtenaar en een koerier in de basis van Lincoln Red Imps. Over een week is de return op Celtic Park in Glasgow.