Update: Roda benut Anastasiou-connecties en huurt oude bekende van PSV

Update: Roda benut Anastasiou-connecties en huurt oude bekende van PSV

Gepubliceerd: woensdag 13 juli 2016 om 22:58wo 13-07-2016 om 22:58

Roda JC gaat zich versterken met Abdul Ajagun. De Nigeriaanse middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van Panathinaikos, weet Voetbal International. 

Ajagun (23) is een oude bekende van Roda-trainer Yannis Anastasiou. De Griekse oefenmeester werkte bij de topclub samen met de Afrikaan. In 58 duels namens Panathinaikos kwam Ajagun veertien keer tot scoren. PSV-fans kennen de rechtspoot wellicht nog van een Europa League-duel uit november 2014. In die wedstrijd was Ajagun één keer trefzeker. 

Afgelopen seizoen werd hij door zijn broodheer verhuurd aan het bescheiden Levadiakos. Sinds het vertrek van Anastasiou bij Panathinaikos in november 2015 kwam Ajagun niet meer aan spelen toe. De aanvallende middenvelder was volgens VI aanvankelijk opgenomen in de Nigeriaanse selectie die deze maand afreist naar Brazilië voor de Olympische Spelen. Omdat hij de voorbereiding in Kerkrade wil meemaken, laat Ajagun dat toernooi echter schieten. 

Update 22.58: Roda JC heeft de komst van Ajagun naar het Parkstad Limburg Stadion inmiddels bevestigd. "Abdul heeft bij Panathinaikos samengewerkt met Anastasiou en onze trainer wil dit graag voortzetten bij Roda", aldus technisch directeur Ton Caanen op de website van de formatie uit Kerkrade. "Abdul is een snelle en aanvallend ingestelde middenvelder die spelinzicht met scorend vermogen combineert. Met het aantrekken van Abdul krijgt onze selectie steeds meer gezicht zoals wij het binnen ons technisch team voor ogen hebben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws