Oud-Ajacied en Belg hopen op NAC: 'Met de trainer is er geen klik'

Oud-Ajacied en Belg hopen op NAC: 'Met de trainer is er geen klik'

Gepubliceerd: vrijdag 15 juli 2016 om 08:41vr 15-07-2016 om 08:41

Het moet raar lopen wil NAC Breda op korte termijn Fabian Sporkslede en Alexander Corryn niet aan de selectie toevoegen. De club is tevreden over de twee proefspelers, zo meldt BN DeStem

Behalve NAC Breda zijn ook beide spelers tevreden. Het tweetal wil graag een overstap naar NAC maken, om hun carrière een doorstart te geven. Sporkslede vertrok eerder naar Chievo Verona, om vervolgens verhuurd te worden. "Toen heb ik een andere beslissing genomen. Nu wil ik continuïteit in Nederland. Het bevalt mij prima bij NAC. Het is een positieve en jonge groep die aanvallend wil voetballen. Daar houd ik van."

Corryn: "Er is ook interesse vanuit België, maar mijn voorkeur gaat uit naar NAC. Het is een toffe groep en vanaf de eerste dag zijn de trainers met me bezig. Ik ben hier graag. Daarbij ken ik NAC al een beetje, omdat ik bij Lokeren heb gespeeld. Die supporterskernen van beide clubs hebben een vriendschappelijke relatie. Tussen de trainer van KV Mechelen (de huidige club van Corryn, red.) en mij is er geen klik. Het is nu afwachten wat NAC wil."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws