'Natuurlijk hoop ik dat Blind naar de Arena komt en ik een goede prestatie lever'

'Natuurlijk hoop ik dat Blind naar de Arena komt en ik een goede prestatie lever'

25-07-2016 08:12
4

Diego Biseswar is geen onbekende voor Nederlandse voetbalvolgers. De voormalig aanvaller van Feyenoord neemt het dinsdag met PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League op tegen Ajax. Hij kan de Grieken van de nodige informatie voorzien.

"Al ken ik persoonlijk bijna niemand meer", stelt Biseswar in De Telegraaf. Hij kent Jasper Cillessen wel. "Op de trainingen heb ik veel tegen hem gescoord, dus hopen dat het nu ook weer gebeurt." Verder houdt Biseswar rekening met Riechedly Bazoer, die geblesseerd is. "En de buitenspelers zijn gevaarlijk. Die grote, Anwar El Ghazi. En die Duitser, Amin Younes. Gaat Arek Milik nog niet spelen? Dat is dan beter voor ons."

Biseswar doorliep veel jeugdteams van Oranje, maar speelde nooit in het grote Oranje. Danny Blind, opgelet, stelt hij. "Natuurlijk hoop ik dat hij naar de Amsterdam Arena komt en ik een goede prestatie lever. Dan is het aan de trainer of hij me uitnodigt of niet, want natuurlijk wil ik net als elke andere speler wel een keer aan Oranje ruiken."