Van Halst onthult prijskaartje Ziyech: 'Concrete aanwijzingen voor transfer'

Van Halst onthult prijskaartje Ziyech: 'Concrete aanwijzingen voor transfer'

25-07-2016 21:47
106

Tien á vijftien miljoen euro. Dat moet FC Twente-uitblinker Hakim Ziyech deze zomer gaan opleveren, vertelt commercieel directeur Jan van Halst maandag in een interview met BNR Radio. Aanbiedingen blijven voorlopig nog uit. 

"We zijn momenteel dusdanig gezond dat hij eventueel zou kunnen blijven", steekt Van Halst van wal in gesprek met het radiostation. "Maar als je kijkt naar zijn persoonlijke situatie én naar de situatie van de club, dan is het het beste om een volgende stap te maken. Voldoende interesse is er wel, maar nu moet nog het financiële plaatje kloppen. Het kan in één keer heel snel gebeuren, maar zulke transfers vinden vaak in de laatste week plaats."

Met minder dan de hoofdprijs neemt FC Twente op dit moment in ieder geval geen genoegen. "Tussen de tien en vijftien miljoen euro", antwoordt Van Halst op de vraag wat de Tukkers als transferbedrag in gedachten hebben voor de international van Marokko. De kans is groot dat de vrijetrappenspecialist een nieuwe club vindt. "Daar hebben we concrete aanwijzingen voor."