Uvini keert niet terug naar FC Twente en loopt op Twitter al vooruit op transfer

Uvini keert niet terug naar FC Twente en loopt op Twitter al vooruit op transfer

04-08-2016 12:53
3

Bruno Uvini komt komend seizoen niet in actie voor FC Twente. De huurling van afgelopen seizoen gaat niet voor een tweede leenperiode in Enschede, want hij staat op het punt een contract bij Al Nassr te tekenen.

Uvini zal op vrijdag in Saudi-Arabië arriveren om zijn overeenkomst af te ronden. De Braziliaanse verdediger komt over van Napoli, waar hij sinds 2012 onder contract stond. De Italiaanse club verhuurde hem achtereenvolgens aan Siena, Santos en FC Twente. Uvini kwam afgelopen seizoen tot 33 competitieoptredens en twee goals voor de Tukkers.

De zaakwaarnemer van Uvini, Stefano Castagna, liet eerder weten dat FC Twente er ondanks de financiële problemen nog alles aan heeft gedaan om de verdediger langer te behouden. "Hij heeft in Nederland een hoog niveau gehaald en FC Twente wil hem ten koste van alles houden, ook al zit de club in een financieel moeilijke situatie", aldus Castagna. Bij Napoli liep het contract van Uvini nog één jaar door. Op Twitter loopt de Braziliaan alvast vooruit op zijn transfer naar Al Nassr.