Arsenal en Roma vinden elkaar opnieuw met deal over overbodige doelman

Arsenal en Roma vinden elkaar opnieuw met deal over overbodige doelman

04-08-2016 19:13

Wojciech Szczesny mag zich weer speler van AS Roma noemen. De Italiaanse club meldt donderdagavond dat de Poolse doelman opnieuw overkomt van Arsenal.

Roma huurde Szczesny afgelopen seizoen al van Arsenal. In het Stadio Olimpico groeide de 26-jarige doelman uit tot een vaste waarde, met in totaal 34 wedstrijden als gevolg. Omdat hij bij terugkomst in Londen te horen kreeg dat er net als vorig seizoen geen plek voor hem was in de Arsenal-selectie, mocht hij weer vertrekken.

Wedden

Meer odds

De keuze was vervolgens snel gemaakt: Roma huurt hem tot het einde van het seizoen van Arsenal, dit keer mét optie tot koop. "Ik ben erg blij dat ik na een goed seizoen de kans krijg van trainer Luciano Spalletti om terug te komen", reageert Szczesny op de website van zijn 'nieuwe' club. "Ik hoop dat we ons komen seizoen kunnen verbeteren ten opzichte van vorig jaar."

Roma eindigde op de derde plaats in de Serie A, achter Napoli en kampioen Juventus. De Romeinen kunnen vrijdag uit de basis komen als tegenstander van Ajax in de play-offs van de Champions League.