'Onverstandig beleid' in Rotterdam: Ze lijken er helemaal nog niet klaar voor

'Onverstandig beleid' in Rotterdam: "Ze lijken er helemaal nog niet klaar voor"

05-08-2016 11:23
13

Cor Pot en Mario Been, voormalig trainers van Excelsior, maken zich zorgen over Excelsior. Beide oefenmeesters vrezen dat de Rotterdamse club een heel zwaar seizoen tegemoet gaat. 

"Ik denk dat Excelsior het heel moeilijk krijgt. Er zijn ervaren, belangrijke spelers vertrokken", vertelt Been (foto) aan de vooravond van de Eredivisie-start in het Algemeen Dagblad. "Bij de jongens die er nu voor terug zijn gekomen, zitten veel vraagtekens. Anouar Hadouir bijvoorbeeld, een paar jaar geleden een heerlijke speler, maar kan hij het nog? Ik heb het idee dat dit een minder team is dan vorig jaar."

Pot maakt zich zelfs 'grote zorgen' over de ploeg uit Kralingen. "Dat Excelsior nu nog spelers zoekt, snap ik niet. (...) Ik vind dat onverstandig beleid, een groot risico. Morgen (zaterdag, red.) spelen ze al tegen FC Twente, maar ze lijken er helemaal nog niet klaar voor. En dan moet trainer Mitchell van der Gaag straks weer allemaal nieuwe spelers inpassen. Voordat je daar een lekker draaiend team van hebt gemaakt..."