AZ verkoopt vleugelaanvaller: Er waren al een hele poos contacten

AZ verkoopt vleugelaanvaller: "Er waren al een hele poos contacten"

06-08-2016 14:35
27

Zoals verwacht maakt Guus Hupperts de overstap van AZ naar SC Lokeren. De Alkmaarders en de Belgen bevestigen de verkoop van de vleugelaanvaller zaterdagmiddag via de officiële kanalen. 

Max Huiberts, directeur voetbalzaken van AZ, liet twee weken geleden weten dat Hupperts toestemming had gekregen om in gesprek te gaan met Jupiler Pro League-club Lokeren. De Limburgers had in het AFAS Stadion nog een contract tot medio 2018, maar trainer John van den Brom was dit seizoen niet van plan om gebruik te maken van Hupperts. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Willem II. 

Bij Lokeren heeft Hupperts zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract. "Er waren al een hele poos contacten, maar pas deze week kwam er de doorbraak. Ik ben blij met deze kans die me wordt geboden. Sporting Lokeren heeft in Nederland wel een behoorlijke reputatie. Ik heb inmiddels al met de meeste spelers kennis gemaakt. Me aanpassen zal wel geen probleem zijn", vertelt de rechtspoot op de website van zijn nieuwe werkgever.