Ajax heeft zich niet gemeld, we zijn niet serieus in gesprek gegaan

"Ajax heeft zich niet gemeld, we zijn niet serieus in gesprek gegaan"

07-08-2016 10:20
27

Sebastien Haller staat in de spotlights. FC Utrecht heeft een bod van naar verluidt twintig miljoen euro afgewezen op de Franse spits. Ajax en Utrecht zijn niet serieus in gesprek, zo meldt directeur Wilco van Schaik bij De Tafel van Kees.

"Ajax heeft zich niet gemeld, we zijn niet serieus in gesprek gegaan met Ajax. Hij staat op een hele lange lijst, met ik meen nu zelfs vijftien namen. Maar hij is daar geen topprioriteit", stelt Van Schaik over Haller.

De spits kon al veel geld opleveren voor Utrecht, aangezien er een dik bod werd afgewezen. Volgens Hans Kraay junior ging het om twintig miljoen euro uit China. "Uit China is er een aanbod binnengekomen in die hoedanigheid. Het is wat minder dan twintig miljoen. Maar als je dat soort biedingen krijgt, kan je een hele grote stap maken."

Toch leverde de aanbieding uiteindelijk niks op. "Het was binnen één minuut klaar. Sebastien is heel kieskeurig, hij stippelt zijn carrière uit en wil naar een club op een bepaald niveau. Daar paste China niet in."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Podimo en Apple Podcast.