Ajax heeft zich niet gemeld, we zijn niet serieus in gesprek gegaan

"Ajax heeft zich niet gemeld, we zijn niet serieus in gesprek gegaan"

Gepubliceerd: zondag 7 augustus 2016 om 10:20zo 07-08-2016 om 10:20

Sebastien Haller staat in de spotlights. FC Utrecht heeft een bod van naar verluidt twintig miljoen euro afgewezen op de Franse spits. Ajax en Utrecht zijn niet serieus in gesprek, zo meldt directeur Wilco van Schaik bij De Tafel van Kees.

"Ajax heeft zich niet gemeld, we zijn niet serieus in gesprek gegaan met Ajax. Hij staat op een hele lange lijst, met ik meen nu zelfs vijftien namen. Maar hij is daar geen topprioriteit", stelt Van Schaik over Haller.

De spits kon al veel geld opleveren voor Utrecht, aangezien er een dik bod werd afgewezen. Volgens Hans Kraay junior ging het om twintig miljoen euro uit China. "Uit China is er een aanbod binnengekomen in die hoedanigheid. Het is wat minder dan twintig miljoen. Maar als je dat soort biedingen krijgt, kan je een hele grote stap maken."

Toch leverde de aanbieding uiteindelijk niks op. "Het was binnen één minuut klaar. Sebastien is heel kieskeurig, hij stippelt zijn carrière uit en wil naar een club op een bepaald niveau. Daar paste China niet in."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat moet Haller doen: Eredivisie-top of buitenland?

Transfer binnen Nederland
38%
Naar het buitenland
34%
Nog een jaar Utrecht
28%
(3507 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws