Jones lyrisch over 'Feyenoord-uitblinker: Ik twijfelde geen moment

Jones lyrisch over 'Feyenoord-uitblinker: "Ik twijfelde geen moment"

Gepubliceerd: maandag 8 augustus 2016 om 11:57ma 08-08-2016 om 11:57

Brad Jones maakte zondagmiddag zijn officiële debuut voor Feyenoord, uit tegen FC Groningen. De 34-jarige doelman hield zijn doel schoon en zag dat er aan de overkant maar liefst vijf keer gescoord werd. Jones wijst één uitblinker aan. 

"Zonder anderen tekort te doen, was Eljero (Elia, red.) onze grote uitblinker", vertelt Jones op de clubsite van Feyenoord. "Je hebt tegen Groningen kunnen zien hoeveel kwaliteit hij heeft. Toen hij die kansen kreeg, twijfelde ik geen moment of hij die zou afmaken. Ik ben blij dat we een speler met zulke individuele kwaliteiten in de ploeg hebben." Elia was tegen FC Groningen verantwoordelijk voor drie treffers.

De verwachtingen voor Feyenoord zijn na de flitsende competitiestart enorm. "Het enige dat we kunnen doen, is proberen om in de volgende wedstrijd opnieuw dit niveau te halen", vertelt Jones. "We zullen niet in iedere wedstrijd vijf goals maken, maar als we op deze manier spelen, zullen we altijd kansen creëren. Als we dan in verdedigend opzicht net zo goed georganiseerd blijven spelen als tegen FC Groningen, dan zijn we voor veel ploegen lastig te verslaan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws