Update: 'Koeman breekt transferrecord voor vleugelspeler: 35 miljoen euro'

Update: 'Koeman breekt transferrecord voor vleugelspeler: 35 miljoen euro'

Gepubliceerd: dinsdag 9 augustus 2016 om 20:28di 09-08-2016 om 20:28

Ronald Koeman heeft een oogje op Yannick Bolasie van Crystal Palace. Everton heeft zelfs al een bod op de frivole aanvaller van de Premier League-club uitgebracht, maar dat bod is geweigerd, zo stelt The Guardian.

De Britse kwaliteitskrant meldt dat The Toffees een bedrag van 21 miljoen euro wilden betalen voor Bolasie. Palace ziet niks in dat bod en denkt aan een transfersom van circa 35 miljoen euro. Koeman is druk op zoek naar versterkingen en kwam vooralsnog alleen met Idrissa Gueye en Maarten Stekelenburg op de proppen. De nieuwbakken manager van Everton wordt wel met talloze spelers in verband gebracht.

Duidelijk is dat Koeman in aanvallende zin wat wil toevoegen aan zijn Everton-selectie. Bolasie is als topdoelwit aangemerkt door zijn indrukwekkende prestaties in het shirt van Palace. Sinds de promotie van de Londenaren in 2013 heeft de aanvaller al 79 competitiewedstrijden gespeeld. Daarin liet hij door zijn acties en snelheid bij vlagen een onuitwisbare indruk achter.

Update 20.26 uur: Everton heeft het verhoogde bod op vleugelspeler Yannick Bolasie geaccepteerd zien worden door Crystal Palace. Volgens Sky Sports hebben de clubs een akkoord bereikt over een transfersom die kan oplopen tot 35 miljoen euro. Daarmee wordt de 27-jarige aanvaller de duurste aankoop ooit voor Everton. Eind deze week wordt topaankoop van Ronald Koeman volgens het medium gepresenteerd. Ondertussen nadert de club ook een akkoord over Swansea City-verdediger Ashley Williams en Sunderland-verdediger Lamine Kone.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws