NAC doet weer zaken op transfermarkt en meldt volgende versterking

NAC doet weer zaken op transfermarkt en meldt volgende versterking

Gepubliceerd: zondag 14 augustus 2016 om 21:23zo 14-08-2016 om 21:23

NAC Breda gaat zich versterken met verdediger Arno Verschueren (19). De Brabanders melden een principeakkoord met de Belg via de officiële kanalen. De jeugdinternational tekent een contract voor drie jaar.

De Bredanaars nemen Verschueren over van het Belgische Westerlo. De versterking van NAC meldt zich maandag bij zijn toekomstige club voor de medische keuring. Tegelijkertijd worden de laatste details besproken.

Verschueren speelde bij Westerlo al drie seizoenen in de hoofdmacht. Hij kwam elf wedstrijden in actie. Zijn carrière begon bij Lierse SK, dat hem in 2009 naar Westerlo liet gaan. In tussentijd speelde de verdediger ook kort bij OH Leuven. Ook speelt Verschueren wedstrijden in de jeugdelftallen van België.

Omdat veel spelers zijn vertrokken bij NAC, is de club deze zomer erg actief geweest op de transfermarkt. Ook de komende weken valt er nog transfernieuws te verwachten uit Breda. Ondertussen is de Parel van het Zuiden begonnen aan de competitie, en heeft het de eerste twee wedstrijden gewonnen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws