Update: Koeman moet Sissoko aan Tottenham laten na bizarre wending

Update: Koeman moet Sissoko aan Tottenham laten na bizarre wending

01-09-2016 00:00
16

In de laatste uren van de transferperiode heeft Ronald Koeman voor een enorme stunt gezorgd. De Nederlandse Everton-coach lijkt Chelsea en Tottenham Hotspur af te troeven in de strijd om Moussa Sissoko.

Diverse Engelse media, waaronder Sky Sports, melden dat Sissoko voor een bedrag van 35 miljoen euro overneemt van Newcastle United. De Franse international moet alleen nog de medische keuring succesvol doorstaan voordat hij zich speler van de club uit Liverpool mag noemen. Voor Koeman is de komst van Sissoko een enorme opsteker.

Dinsdag verzekerde Everton zich al van de komst van FC Porto-sterspeler Yacine Brahimi en met Sissoko haalt de club opnieuw een grote vis binnen. De Fransman, die met zijn land de finale van het EK bereikte, stond in de serieuze belangstelling van zowel Chelsea als Tottenham Hotspur, maar kiest nu dus voor een avontuur bij de ploeg van Koeman.

Update 01/9, 00.00 uur: Niet Everton, maar toch Tottenham Hotspur is de nieuwe werkgever van Moussa Sissoko. De Fransman leek op weg naar Goodison Park, maar heeft nu toch een vijfjarig contract getekend bij The Spurs. Sissoko maakt zijn transfer zelf wereldkundig via Twitter en voegt zich nu bij de selectie van coach Mauricio Pochettino.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie