'Italiaanse onruststoker gaat voor de muziek na mislukte transfer'

'Italiaanse onruststoker gaat voor de muziek na mislukte transfer'

01-09-2016 11:21
3

De transfervrije Dani Osvaldo was deze zomer dichtbij een overgang naar Chievo Verona, maar de Italiaan zag deze transfer uiteindelijk niet doorgaan. Volgens de Italiaanse staatsomroep Rai beëindigt de spits mogelijk zijn voetbalcarrière om zodoende een andere carrière te beginnen.

De Italiaanse zender meldt namelijk dat Osvaldo zich wil gaan richten op zijn carrière als musicus. Zijn loopbaan als voetballer zou hierdoor ten einde komen. Het zou andermaal een opvallende carrièreswitch van de dertigjarige aanvaller zijn, die in zijn loopbaan veel clubs versleten heeft. Bovendien veroorzaakte Osvaldo bij veel van zijn werkgevers de nodige onrust.

Sinds het seizoen 2005/2006 kwam Osvaldo voor liefst twaalf clubs uit, onder andere voor het Southampton onder leiding van Ronald Koeman in het seizoen 2013/2014. Dat jaar vestigde de spits de aandacht op zich door op de vuist te gaan met ploeggenoot José Fonte. Via Juventus en Internazionale belandde de Italiaan vorig seizoen bij Boca Juniors. In dienst van de Argentijnen zou hij een sigaret in de kleedkamer gerookt hebben, waarna ook het Zuid-Amerikaanse avontuur voor Osvaldo ten einde kwam.