'Tottenham Hotspur pakt door na transferwindow: drietal zet snel handtekening'

'Tottenham Hotspur pakt door na transferwindow: drietal zet snel handtekening'

03-09-2016 19:42
2

Tottenham Hotspur wil de contracten van zowel Christian Eriksen, Jan Vertongen als Erik Lamela zo snel mogelijk verlengen. Manager Mauricio Pochettino ziet de drie spelers als belangrijke steunpilaren voor de komende jaren. 

Diverse Britse media melden dit weekend dat Spurs goede hoop heeft dat de twee voormalig Ajacieden en Argentijns international Lamela op korte termijn hun handtekening zetten onder een nieuw, verbeterd contract. Met Eriksen, die deze zomer naar verluidt in de belangstelling stond van Juventus, is de Londense grootmacht er al helemaal uit. Zijn weeksalaris wordt opgekrikt van 37.000 euro naar zo'n 83.000 euro.

Vertonghen (29, foto) maakte in 2012 de overstap van Ajax naar Spurs. De verbintenis van de Belgische routinier loopt nog door tot de zomer van 2018. De 24-jarige Lamela speelt sinds 2013 op White Hart Lane. Voor de Zuid-Amerikaanse vleugelaanvaller betaalde Spurs drie jaar geleden zo'n 35 miljoen euro, een clubrecord. Hij ligt nog vier jaar vast, maar Tottenham wil de linkspoot graag belonen voor het uitstekende seizoen dat Lamela in Londen achter de rug heeft. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s